Férfiak, akiket imádunk

Összetörik a szívünket, néha átgázolnak rajtunk, aztán szenvedélyesen csókolnak és átölelnek úgy, hogy a legszerencsésebb nőnek érezzük magunkat a világon. Mert erre csak ők képesek…a imádott férfiak. Összegyűjtettem nektek azokat a kissé klisés típusokat, akik az én szívemet mindig is megdobogtatták…néhány köcsög pedig össze is törte.

Mr. Különc

Ő az, aki mellett te is önfeledt és felszabadult tudsz lenni, amolyan lázadó típus, akitől a szüleid a lehető legmesszebb szeretnének tudni, persze te első látásra beleszeretsz a nem átlagos külsejébe és személyiségébe. Mellette úgy érezhetjük, hogy igazán élünk és talán, ami a legszexibbé teszi az az, hogy bátran felvállalja önmagát, magasról tojva mások véleményére. Azért jó, ha Mr. Különc megtartja az egyensúlyt, mert egy felnőtt férfi lázadása korántsem annyira vonzó, mint tinikorban.

Mr. A Férfi

Na ő az, akire ránézel, totál elborul az agyad és biztos,hogy nem tudsz tisztán gondolkozni, vagy kommunikálni, mikor a közeledben van. Ezek a nagybetűs férfiak látszólag nagyon egyben vannak, megnyerő a külsejük, értelmesek, viccesek, szinte hányingert keltően tökéletesnek tűnnek és általában itt van a bibi, mert nem áll messze tőlük a beképzelt (pöcs) jelző…de azért olvadunk tőlük.

Mr. Mrs.

Valószínű nem ő lesz az, akiről a “férfi” szó elsőként beugrik, de ki tudja…Manapság egyre több olyan férfit látok, akikre tényleg nem tudok mást mondani, csak azt, hogy szépek. Sőt, biztos elsőként rajta keresném az eltűnt kimonómat, vagy körömlakkomat. Vannak nők, akik kifejezetten élvezik a feminin férfiak társaságát, mert lelkileg sokkal közelebb érzik magukat párjukhoz. Azt azért el kell ismerni, hogy ők is képesek kellőképpen megdobogtatni a női szíveket.

Mr. Humor Herold

Személyes kedvencemet hagytam a végére, mert az én szememben nincs szexibb, mint egy humorral fűszerezett pasi. Nem az az erőltetett fajta, aki egész nap a rasszista poénjaival próbál meg lehengerelni, hanem az, akinek az egész lényéből árad a humor. Talán azért is olyan vonzó a nők szemében ez a típus, mert elképzeljük, ahogy 80 éves korunkban is tudunk majd jókat nevetni azon, hogy mennyire ráncosak vagyunk és lehetőleg egy üveg bor társaságában (már, ha a szívünk bírni fogja). Lehet, hogy egy szép férfi test beindítja a fantáziánkat, de őszintén lányok, az esetek hány százalékában társul a tökéletes külsőhöz szép belső is??? Oké, szerintem Chris Hemsworth kivétel:)

Képek – Forrás: nytimes.com, pmstudio.com, charmie-inspiration.tumblr.com, billboard.com

Nincs még hozzászólás :(

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.