MONSTER

Mostanában megállás nélkül Shawn Mendes és Justin Bieber új számát hallgatom, melynek címe most az én címem is. Tegyük félre egy picit azt a kínos szenvedést, amit a fiúk a klipben és az AMA-s előadásukban előadnak és figyeljünk kicsit a szöveg mögöttes tartalmára.

Azt már most leszögezném, ha még esetleg nem hallottad volna a számot, hogy ez nem egy Bohemian Rhapsody, vagy Tiny Dancer, mindenesetre elindított bennem egy olyan gondolatot, hogy az ő csillogó életüknek is mennyi terhe lehet. Arra gondoltam, ha én ennyire a tökéletesség megszállottja voltam, vajon mit élhetnek át ezek az emberek ott Hollywoodban??? Most könnyen rávághatjuk, hogy persze, őket kárpótolja a sok millió dollár, de ez tényleg kielégíti őket egy életre? Plusz mi van akkor, ha rossz döntéseket hoznak, hibáznak, esetleg megmutatják a nagyon esendő, emberi oldalukat? Legtöbbször Hollywood kiköpi őket.

Mert addig nagyon csábító valaki, amíg látjuk, hogy kiskutyákat ment, rendszeresen adományoz, sikeres a munkában és magánéletben, plusz még arra is van energiája, hogy mindig makulátlan külsővel lássuk, de mi történik akkor, ha egyik napról a másikra kiderülnek a drogproblémái, válása, vagy az, hogy évek óta depresszióval küzd? Hirtelen halandóvá válik az emberek szemében és jöhet is a rengeteg ítélkezés…

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem sokkal szimpatikusabb egy olyan híresség, aki meg meri mutatni a tökéletlenségét és most nem arra gondolok, mikor valaki egy fél napos készülődés után kitesz egy “woke up like this” képet. Bár az Instagram nem az őszinteség platformja, de azért, ha jobban szemezgetünk, találunk néhány igazán valódi embert, akik nem akarnak szebbnek, jobbnak, izgalmasabbnak tűnni. Imádom nézni Drew Barrymore ráncait, vagy azt, ahogy Blake Lively őszintén mesél arról, mennyire nehéz volt elfogadnia a szülés utáni testét. Imádom, mert őszinte és valahol ezek a nők arra bátorítanak saját sebezhetőségük felvállalásával, hogy mi is merjük ezt megtenni.

Forrás: glittermagrocks.com justjared.com

Via:
Címkék:
Nincs még hozzászólás :(

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.